Malé hvězdy Metody intuitivního vidění… Klárka – 1. část

Posted by on Bře 1, 2015 in Intuitivní Vidění | One Comment

Dnes tu mám naši malou srdcovou záležitost – Klárku, která se na můj kurz dostala celkem neobvyklým způsobem.

Na jaře loňského roku, v době, kdy tu u nás pobýval během svých kurzů Mark Komissarov, byl požádán jednou ze svých studentek, zda by provedl mimořádnou veřejnou přednášku, na které by prezentoval svou metodu. Přednáška proběhla a vybrané vstupné se s Markovým souhlasem vyčlenilo pro úhradu kurzu některému z dětských adeptů, kterého jsme tímto mohli sami odměnit. Tak se stalo, že se na mém kurzu objevila malá slečna s brýličkami. A následoval klasický rituál – „Natočíme si, jak vidíš před zahájením kurzu a budeme si držet palce, ať se vše podaří…“.

Komplikovanější oční vada, u které se nepředpokládá zlepšení zraku. Tyto lékařské predikce mám „nejraději“ a jsou skutečnou výzvou. Kampak ale s nimi na naši Klárku. 7 dioptrií sem, 3 dioptrie tam, ani neví přesně, které oko vidí hůř :-). Cviky prováděla s elánem, který bychom jí mohli všichni závidět a to vše pravidelně zpestřeno hvězdami a stojkami, protože vydržet na místě je strašná nuda :-). Ovšem už na začátku čtvrtého dne kurzu Klárka suverénně viděla přes celou místnost bez brýlí, bez přimhouřených očí a mžourání viděla jasně všechny obrázky.

Aby toho nebylo málo, Klárka ještě ten den udělala další posun a jako první z dětí s oční vadou nám ukázala, jak vidí drobné obrázky na vzdálenost 10 metrů… Bravo!

Reakce překvapené maminky je pochopitelná, s očními problémy Klárky se dlouho potýkaly a sama je dobře zná.

Tím ovšem celý příběh nekončí. Nejenom, že Klárka od té doby brýle nenasadila a vidí stále skvěle, ale navíc můj kurz pro dospělé již navštívila i její maminka a dle indícií je možné, že na kurzu mohu očekávat i Klárčinu lékařku, která byla sama výsledky Klárky uchvácena. Za odměnu Klárka na podzimní prezentaci Marka Komissarova sama ukazovala publiku svou aktivovanou schopnost a od té doby nám malá čarodějka Klárka předvádí svá kouzla dál. Však o ní ještě brzy uslyšíte :-).

Jan Světlák – lektor



V tomto článku ukazuji výsledky svých studentů, které dosáhli na mnou vedených kurzech (za výsledky jiných lektorů nejsem odpovědný). Tyto schopnosti mohou studenti svou pílí a tréninkem dále rozvíjet, k čemuž jim budu rád nápomocen.

1 Comment

  1. Malé hvězdy Metody intuitivního vidění… Klárka – 2. část | Kristall - centrum služeb rozvoje osobnosti
    25.6.2016

    […] předchozím díle věnovaném Klárce jsem nastínil, že o ni ještě brzy uslyšíte. Jen pro připomenutí – 7 dioptrií jedno […]

    Odpovědět

Napsat komentář

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien