Odstraňte si bloky na přijímání hojnosti

Posted by on Bře 27, 2019 in Jan Světlák | Žádné komentáře
Odstraňte si bloky na přijímání hojnosti

 

Odstraňte si blok a otevřete se přijímání hojnosti

Mnoho lidí při své cestě duchovním růstem dojdou do bodu, kdy pro druhé by udělali první poslední a sami řeší například finanční problémy. Častokrát přitom jde jen o špatně uspořádaný žebříček hodnot a pravděpodobně i vztah k sobě samým, pokud v tomto žebříčku mají jiní lidé přednost před námi samými.

Pokud sami vnímáte, že by se to mohlo týkat i Vás, následující postup Vám může pomoci tento stav změnit. Problematické nastavení hodnot je totiž pouze v naší hlavě a uvědoměním si pár faktů tento žebříček můžeme nabourat a upravit. Následně použijeme i jednu silnou afirmaci, která nám v této práci velice pomůže. Pokud budete správně postupovat, změny můžete pociťovat i energeticky.

Nenapíšu nic nového, pokud napíšu pár faktů. Nečtěte je ovšem pouze zběžně, ale zamyslete se nad významem těchto slov, i když je již znáte. Ledacos Vám totiž může ještě dosecvaknout, nebo naleznete souvislost s příčinami právě Vašeho problému :

  1. Vše je energie a energie musí rotovat. Blok na hojnosti brání toku energie hojnosti a tedy i rotaci.
  2. Pokud chci někomu pomáhat, musím mít z čeho. 
  3. Pokud vše rozdám a nic nepřijmu, nemohu rozdávat dál, i kdyby to dotyčný sebevíc potřeboval, prostě nemám z čeho.
  4. Jsem úžasná bytost, stejně jako ostatní. Není důvod se cítit méněcennější. I já si tedy mohu dopřát hojnost, kterou přeji druhým a často i rozdávám.
  5. Pokud přijímám hojnost, kterou jednoduše potřebuji pro své živobytí, není to sobeckost, lakomství, ani nic jiného negativního, je to důležitý aspekt života.
  6. Svým přístupem k přijímání a dávání (energie musí rotovat) ukazuji také názorný příklad svému okolí, včetně svých dětí, kterým takto pomáhám modelovat budoucnost. Předpokládám, že každý by chtěl pro své děti to nejlepší, tak si zkuste představit, co jim chcete ukázat v přístupu k hojnosti na svém vlastním příkladu. Jak by to potom měli v dospělosti zvládat. Mnohokrát si to dokážeme představit lépe na někom druhém, na kom nám záleží. Navíc je to dobrá motivace, jelikož tím, že to změním u sebe, to pomohu nastavit i jako samozřejmé mým dětem …

atd. atd. myslím, že argumentů pro změnu vlastního postoje k otevření se hojnosti sami naleznete mnohem více. 

Teď se sami zamyslete nad tím, zda se otevřít hojnosti skutečně chcete. Jestli to nejsou pouze povrchově vypouštěná slova, ale skutečně to chcete a dovolíte si to.

Pokud ano – hurá, jsme otevření ke změně a můžete následující odstavec přeskočit.

Pokud ne – ten problém bude spíš v sebelásce a sami se zamyslete dál, proč si chcete odpírat, trápit se, trestat se, či cokoliv jiného, co je zrovna Váš případ. Kdo Vám vnuknul tyto programy, či od koho jste to převzali a zda je to tak skutečně správné, pokud to vede k odpírání něčeho, co je pro Váš život důležité. Koneckonců Váš život samotný je projevem Vašeho vnitřního nastavení. Podle něho se totiž v životě rozhodujeme a náš život i naše životní podmínky jsou důsledkem těchto rozhodnutí. Jinými slovy nejsou náhody ani boží tresty, to jsou jen výmluvy. To náš život je zrcadlem nás samých a vše je spravedlivě a rozumně nastaveno. Vše má smysl a každá událost má význam.Na druhou stranu i jediná správná myšlenka, která změní Váš pohled na život, může okamžitě změnit Váš život k lepšímu. Zkuste se nad tím zamyslet a začněte hledat lásku k sobě samé/mu. Ne zlobu, přísnost, ani lítost nebo podceňování. Pouze pochopení, odpuštění a lásku k sobě samému. Potom se změní mnoho věcí ve Vašem životě. 

 

Nyní si přepište tuto afirmaci a vemte si ji do ruky (budu používat ženský rod, pánové si upraví 🙂 )

RÁDA PŘIJÍMÁM VŠECHNO DOBRÉ,  ČÍM VÍCE SI DOVOLÍM PŘIJÍMAT, TÍM VÍCE MOHU POMÁHAT DRUHÝM

 

Nejprve si afirmaci pomalu a po kouskách přečtěte a zamyslete se nad významem. Je důležité, aby to, co je napsáno, nebylo s Vámi v rozporu. Ano, rád pomáhám druhým, ale pokud jim chci pomáhat, musím mít z čeho. Pokud to i s Vámi rezonuje v pořádku, přejdeme k dalšímu kroku.

 

Uvědomuji si, že chci změnu k lepšímu a chci se otevřít hojnosti. Nemám důvod si ji odpírat. Proto se mohu uvolnit a vnitřně se energeticky otevřít.

 

Následně  pomalu čtěte dokola tuto afirmaci a stále si uvědomujte, její obsah. Ztotožňujte se s tím, co čtete.

 

Nepřestávejte, pokud ji budete číst tak dlouho, že si ji již budete pamatovat (nesoustředím se ale na zapamatování, nýbrž na obsah za slovy), potom zavřete oči a stále dokola si ji opakujte. Není důležité, jak dlouho (tak dlouho, jak to budete cítit sami),  ale nemusíte to přehánět. Po chvíli se totiž může zvednout energetický vír v hlavě či energetickém oběhu a sami můžete vnímat, že se něco mění.

 

Já si tuto afirmaci opakoval například, když jsem jel autobusem, či MHD. Prostě jsem zavřel oči, v duchu si říkal dokola afirmaci a pracoval jsem tak na své hojnosti, aniž bych budil rozpaky lidí kolem. Je to jenom na Vás. 

Tak přeji hodně štěstí, vlastně hojnosti … A nebojte se, je jí dostatek pro nás všechny 🙂

 

Jan Světlák

27.3.2019

………………………………………………………………………………….

Témata, kterým se věnuji ve většině svých článků, jsou předmětem teoretických i prakticko-terapeutických částí, zahrnutých v mých kurzech “Vědomá kristallizace ”

…………………………………………………………………………………
.


.

.

.
.

..

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien