Zlepšení zraku Komissarovou metodou – týdeník Strakonicko 23.3.2016

Posted by on Bře 31, 2016 in Intuitivní Vidění | One Comment

Stakonicko-1

.

Článek moc hezky napsán, jen se vloudil tiskařský šotek do obsahu a tak trochu se udesítkoval 🙂 Ačkoliv by to bylo mnohem zajímavější, ve skutečnosti chlapec s problémy zraku viděl na konci kurzu obrázky do vzdálenosti 1,5 metrů (10 x dále), ale třeba si i prohlížel obrázky v knize již se vztyčenou hlavou jako ostatní děti. S výsledkem tohoto kurzu jsem velice spokojen a zároveň děkuji autorce článku nejenom za objektivitu, ale i odhodlání o výsledkách kurzu veřejně informovat, i přes očekávanou vlnu napadajících zpětných skeptických reakcí (zkušenost) … Děkuji

Jan Světlák – lektor

o dětských kurzech https://kristall-centrum.cz/project/videni/

 


Ve svých článcích ukazuji výsledky svých studentů, které dosáhli na mnou vedených kurzech (za výsledky jiných lektorů nejsem odpovědný). Tyto schopnosti mohou studenti svou pílí a tréninkem dále rozvíjet, k čemuž jim budu rád nápomocen.

1 Comment

  1. Jitka Ščerbáková
    3.4.2016

    byla jsem přítomna základního kurzu mimosmyslového vnímání,je to velká pomoc do budoucnosti všech nevidomých,ale i vidomých lidí,velmi doporučuji,hlavně musí člověk věřit ve své schopnosti a začít pracovat na své osobnosti,vnímat vše,co se děje okolo nás,aniž bychom sledovali očima.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien